STRAATMEUBILAIR

BLOEMBAK - VUILBAK - ZITBANK 

Zitbanken, plantenbakken, vuilbakken en lantaarnpalen

Straatmeubilair krijgt nogal gauw het etiket van ‘aankleding’ van het straatbeeld. Toch heeft straatmeubilair niet alleen een louter esthetische rol, maar zeker ook een functionele rol. Denk maar aan verkeersgeleiders voor de veiligheid, zitbanken voor comfort en vuilbakken voor het proper houden van de straat.

Kwaliteitsvol straatmeubilair van eigen bodem

Steden en gemeenten zorgen dus best voor kwaliteitsvol straatmeubilair dat bestand is tegen ruwe weersomstandigheden en frequent gebruik. BeNed is gespecialiseerd in het ontwerpen en verzorgen van metalen straatmeubilair, zoals ondergrondse elektrische en wateraansluitingen, lantaarnpalen,  zitbanken, plantenbakken en boomroosters  dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Door al het straatmeubilair in ons eigen atelier te fabriceren, kunnen we steeds de kwaliteit controleren én overbodige kosten uitsluiten. Geen doorverkoopkosten of transportkosten vanuit het buitenland. We leveren en ontwikkelen straatmeubilair van een 100% Belgische productie.

Creatief in straatmeubilair met techniek én ontwerp

BeNed werkt uw straatmeubilair in verschillende materialen af, gaande van inox, aluminium, (corten)staal, met coating of galvanisatie, tot het afwerken met diverse gerecycleerde kunststofmaterialen.

Maar de creativiteit houdt daar niet op. We engageren ons om het straatbeeld op te fleuren met kwaliteitsvol én functioneel straatmeubilair. Daarvoor staan we steden en gemeenten graag bij met de realisatie van een eigen ontwerp en leveren professioneel advies voor het uitwerken van hun ideeën.

FOTO'S

Straatmeubilair

Straatmeubilair

Straatmeubilair
Straatmeubilair

Straatmeubilair

Straatmeubilair
Straatmeubilair

Straatmeubilair

Straatmeubilair